Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

TOYOTA PROACE CITY CSOMAGTÉRTÁLCA (2020-)
TOYOTA PROACE CITY CSOMAGTÉRTÁLCA (2020-)
31 490 Ft
30 490 Ft

TOYOTA PROACE CITY CSOMAGTÉRTÁLCA (2020-)

TOYOTA PROACE CITY CSOMAGTÉRTÁLCA (2020-)
TOYOTA PROACE CITY (2020-) CSOMAGTÉRTÁLCA - RAKTÉRBURKOLAT (RÖVID VÁLTOZAT)
TOYOTA PROACE CITY (2020-) CSOMAGTÉRTÁLCA - RAKTÉRBURKOLAT (RÖVID VÁLTOZAT)
TOYOTA PROACE CITY (2020-) CSOMAGTÉRTÁLCA - RAKTÉRBURKOLAT (HOSSZÚ VÁLTOZAT)
TOYOTA PROACE CITY (2020-) CSOMAGTÉRTÁLCA - RAKTÉRBURKOLAT (HOSSZÚ VÁLTOZAT)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
3
Kezdete: 2024.05.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
30 490 Ft
31 490 Ft
Részletek
A Toyota Proace City csomagtértálca praktikus és stílusos kiegészítő a 2020-tól gyártott modellekhez. A cikkszám 1007863 alatt elérhető csomagtértálca tökéletesen illeszkedik az autóhoz, és segít megóvni a csomagtartót a szennyeződésektől, sérülésektől és nedvességtől.

Ez az eredeti Toyota kiegészítő könnyen használható és felszerelhető, és tökéletesen illeszkedik a csomagtér méretéhez. A csomagtértálca tökéletesen illeszkedik a Toyota Proace Cityhoz, így nem kell aggódnia a gyenge minőségű vagy nem megfelelő méretű utángyártott termékek miatt. A Toyota eredeti kiegészítőivel biztos lehet benne, hogy a legmagasabb minőségű anyagok és tervezés kerültek felhasználásra.

A csomagtértálca könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú ideig szép és új marad. A szilárd anyagból készült csomagtértálca segít megőrizni a csomagtér tisztaságát és védelmet nyújt a kisebb sérülések ellen is. A csomagtértálca tökéletes választás ha például koszos vagy nedves tárgyakat kell szállítania, hiszen könnyedén kivehető és tisztítható.

A Toyota Proace City csomagtértálca nemcsak praktikus, hanem esztétikus is. Az elegáns és letisztult design tökéletesen passzol a jármű belsejéhez, és még vonzóbbá teszi azt. Továbbá, a csomagtértálca megakadályozza a csúszást a csomagtérben, így biztosítva az áruk szállítása során a biztonságos rögzítést.

Végső soron, a Toyota Proace City csomagtértálca elengedhetetlen kiegészítője lehet az Ön autójának, biztosítva a csomagtartó védelmét és tisztaságát hosszú távon. Válassza a minőséget és bízza magát a Toyota eredeti kiegészítőire a legjobb végeredmény érdekében.
Adatok
Cikkszám:
1007863
Kiegészítő termékek