Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

AUDI E-TRON LÉGTERELŐ (2019-)
AUDI E-TRON LÉGTERELŐ (2019-)
12 490 Ft
11 490 Ft

AUDI E-TRON LÉGTERELŐ (2019-)

AUDI E-TRON LÉGTERELŐ (2019-)
AUDI E-TRON (2019-) LÉGTERELŐ
AUDI E-TRON (2019-) LÉGTERELŐ
AUDI E-TRON (2019-) LÉGTERELŐ
AUDI E-TRON (2019-) LÉGTERELŐ
AUDI E-TRON (2019-) LÉGTERELŐ
AUDI E-TRON (2019-) LÉGTERELŐ

A légterelő komfortérzetet szempontjából egy igen hasznos kiegészítője az autóknak!

Nyáron menet szél ellen véd a huzattól, télen pára, eső és hó ellen, ezáltal a csapadék nem veszélyezteti a belső kárpitot, valamint motor zaj tompítására is kiváló

A légterelő az adott autótípushoz gyártott termék, 100%-ban az autó ablak méreteinek a vonalát követi.

  • a légterelő márkája a HEKO
  • 2 vagy 4 darabos szett között lehet választani, a lenyíló fülben választható opció
  • színe füstös-szürke, áttetsző plexit, kb. 3-4 cm a vastagsága
  • a márka a modern formavilágot képviseli

A légterelő felhelyezése akár otthon is felszerelhető, nem szükséges külső segítséget kérni.

Elektromos ablakokra is problémamentes a felszerelése, ritkán fordul elő, hogy ez nem sikerül.

Ha a felhelyezésnél bármi probléma adódik, egy Youtube videó segítségül szolgálhat akár, ahol pontosabb útmutatást kaphatunk.

A HEKO cég egy lengyel székhelyű vállalt, nem csak személyautók, de akár buszok, teherautók részére is gyárt légterelőket.

8
Kezdete: 2024.05.10   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
Az Audi E-Tron légterelő tökéletes kiegészítője lehet autód számára a 2019-es vagy annál későbbi modellek esetében. Ez a kifinomult és stílusos alkatrész a cikk száma 1007427 alatt érhető el, és egy új dimenziót adhat az autód megjelenésének és teljesítményének egyaránt.

Ez a légterelő kifejezetten az Audi E-Tron modellhez lett tervezve, így pontosan illeszkedik az autó vonalaihoz. Készült a legmagasabb minőségű anyagokból, és gondosan kidolgozott, hogy hosszú éveken át megbízhatóan szolgálja tulajdonosát.

A légterelő nemcsak esztétikai értékkel bír, hanem funkcionális szempontból is jelentős előnyöket nyújt. Segít csökkenteni a légellenállást és javítja az autó aerodinamikai tulajdonságait, ezzel növelve az üzemanyag-hatékonyságot és teljesítményt. Emellett csökkentheti a belső káoszt és zajt, amelyek hosszabb utak során zavaróak lehetnek.

A telepítése egyszerű és gyors, nem igényel komplikált szerszámokat vagy speciális ismereteket. A légterelő tökéletesen illeszkedik az autó orrához, és biztonságosan rögzíthető a helyére. Így bárki könnyedén felszerelheti saját gépkocsijára anélkül, hogy profi segítségre lenne szüksége.

Az Audi E-Tron légterelő egy olyan kiegészítő, amely nemcsak esztétikailag dobja fel az autód megjelenését, hanem hasznos funkciókkal is rendelkezik. Ha szeretnéd maximalizálni az autó teljesítményét és gazdaságosságát, valamint egyedivé tenni annak megjelenését, akkor ez az alkatrész tökéletes választás számodra. Ne habozz, szerezd be még ma, és élvezd az Audi E-Tron légterelő által nyújtott előnyöket és stílust!
Adatok
Cikkszám:
1007427
Kiegészítő termékek