Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

NISSAN JUKE GUMISZŐNYEG (2020-)
NISSAN JUKE GUMISZŐNYEG (2020-)
11 990 Ft
10 990 Ft

NISSAN JUKE GUMISZŐNYEG (2020-)

NISSAN JUKE GUMISZŐNYEG (2020-)
NISSAN JUKE (2020-) GUMISZŐNYEG
NISSAN JUKE (2020-) GUMISZŐNYEG
NISSAN JUKE (2020-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
NISSAN JUKE (2020-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
NISSAN JUKE (2020-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
NISSAN JUKE (2020-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
NISSAN JUKE (2020-) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
NISSAN JUKE (2020-) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.02   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 990 Ft
11 990 Ft
Részletek
A Nissan Juke gumiszőnyeg kiváló minőségű termék, mely maximális védelmet nyújt autójának belső terében. A kiváló minőségű, szakítás- és kopásálló anyagból készült gumiszőnyeg egyedi méretezése pontosan illeszkedik az autó padlójához, így tökéletes védelmet biztosít a kosz, homok, nedvesség és egyéb szennyeződések ellen. A szőnyeg a Nissan Juke 2020-as modelljéhez lett tervezve, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen fog illeszkedni az autó padlójához.

Az autószőnyeg könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú élettartamot biztosít. Az anyag vízálló, így könnyen eltávolítható róla a nedvesség vagy folyadék, így mindig tiszta és száraz marad az autó belső tere. A szőnyeg szélén lévő kiemelések pedig megakadályozzák, hogy a szennyeződések az autószőnyeg alá kerüljenek, így könnyedén eltávolíthatóak és tisztán tarthatóak.

A Nissan Juke gumiszőnyeg nemcsak praktikus, de esztétikailag is vonzó kiegészítő az autó belső terében. Az elegáns fekete szín és a precíz kidolgozás stílusossá teszi az autó belső terét, miközben védelmet is biztosít az autó eredeti padlószőnyegének. A szőnyeg könnyen rögzíthető az autó padlójához, így nem csúszkál vagy mozdul el még hosszabb utak során sem.

A Nissan Juke gumiszőnyeg a 2020-as modellhez tervezett kiegészítő, mely tökéletes védelmet és esztétikailag is vonzó megjelenést biztosít autója belső terében. Kiváló minőségű anyagból készült, könnyen tisztítható és karbantartható, valamint könnyen rögzíthető az autó padlójához. Ha szeretné megóvni autója belső terét a kosztól és szennyeződésektől, és közben stílusos megjelenést is szeretne biztosítani neki, akkor a Nissan Juke gumiszőnyeg tökéletes választás Önnek.
Adatok
Cikkszám:
1007347
Kiegészítő termékek