Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

JEEP WRANGLER CSOMAGTÉRTÁLCA (2019-)
JEEP WRANGLER CSOMAGTÉRTÁLCA (2019-)
13 490 Ft
12 490 Ft

JEEP WRANGLER CSOMAGTÉRTÁLCA (2019-)

JEEP WRANGLER CSOMAGTÉRTÁLCA (2019-)
JEEP WRANGLER (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA
JEEP WRANGLER (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 490 Ft
13 490 Ft
Részletek
A Jeep Wrangler csomagtértálca egy komoly kiegészítő a gépkocsid számára, amely megvédi a csomagteret a kosztól, nedvességtől és egyéb káros hatásoktól. A 2019-es vagy azt követő évjáratú Jeep Wrangler modellekhez tervezték, biztosítva a tökéletes illeszkedést és funkcionalitást.

Az 1007263-as cikkszám alatt kapható csomagtértálca tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a minőségi anyagokra és a pontos kivitelezésre. Robusztus műanyagból készült, amely rendkívül ellenálló és könnyen tisztítható. A tálcán található bordák megakadályozzák, hogy a folyadékok vagy egyéb szennyeződések szétterjedjenek a csomagtérben, így megóvják autód belső felületeit.

A csomagtértálca könnyedén beilleszthető a Wrangler csomagtartójába, anélkül hogy bármilyen módosítást végeznél az autódon. A pontos illeszkedésnek köszönhetően a tálcát könnyen lehet telepakolni, és nem csúszik el a vezetés közben. Ezzel a praktikus kiegészítővel könnyen kezelheted és rendben tarthatod a szállított áruk vagy egyéb tárgyakat a csomagtartóban.

A csomagtértálca nemcsak a praktikus használat miatt ajánlott, hanem esztétikai szempontból is segít megtartani az autód tisztaságát és esztétikáját. A homok, sár, vagy egyéb szennyeződések maradéktalanul a tálcán maradnak, így a csomagtér felső felülete mindig tiszta és rendezett lesz.

Védd meg csomagtérben tárolt tárgyaidat és az autó belső felületeit a Jeep Wrangler csomagtértálcával, mely ideális választás azoknak, akik értékelik a tisztaságot és rendet autójukban. Az 1007263-as cikkszámú tálcát könnyedén beszerezheted, és hosszú távon élvezheted annak használatát. Egyaránt hasznos lehet mindennapos városi utakon, kirándulások alkalmával vagy akár hosszú útvonalak során is. Ne hagyd, hogy a kosz és folyadékok tönkretegyék autódat, válassz minőségi védelmet és kényelmet a Jeep Wrangler csomagtértálcával!
Adatok
Cikkszám:
1007263
Kiegészítő termékek