Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

JAGUAR XJ GUMISZŐNYEG (2003-2007)
JAGUAR XJ GUMISZŐNYEG (2003-2007)
12 490 Ft
11 490 Ft

JAGUAR XJ GUMISZŐNYEG (2003-2007)

JAGUAR XJ GUMISZŐNYEG (2003-2007)
JAGUAR XJ (2003-2007) GUMISZŐNYEG
JAGUAR XJ (2003-2007) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A JAGUAR XJ gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, precízen méretezett kiegészítő, melyet az autók belső terének védelmére és esztétikusabb megjelenésének fokozására terveztek. Ez a konkrét modell a 2003-2007 közötti évjáratú JAGUAR XJ típusokhoz való, így tökéletesen illeszkedik az autó padlótereinek formájához és méreteihez.

A cikkszám alapján könnyen azonosítható és megrendelhető ez a termék, mely a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készül. A strapabíró, de ugyanakkor kellemesen puha anyagok kényelmes tapintást biztosítanak a jármű vezetőjének és utasainak. A gumiszőnyeg kialakítása és anyaga ellenáll a kopásnak, szennyeződéseknek, és könnyen tisztítható, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését.

Az autógyártó által gyártott eredeti alkatrészekhez hasonlóan a JAGUAR XJ gumiszőnyeg is pontosan illeszkedik az autó padlótereinek formájához, így nem csúszkál, nem akadályozza a pedálok használatát és teljes biztonságot nyújt a vezetés során. Ráadásul könnyen és gyorsan le- és felhelyezhető, így ha szükséges, könnyedén kivehető és tisztítható is.

A JAGUAR XJ gumiszőnyeg nemcsak a jármű belső terének védelmét szolgálja, de egyben stílusos és elegáns megjelenést is kölcsönöz az autó belsejének. A fekete színű, minimalista designú szőnyeg tökéletesen passzol a JAGUAR XJ belső kialakításához, és kiemeli az autó luxusát és prémium jellegét.

Összességében a JAGUAR XJ gumiszőnyeg egy praktikus és esztétikus kiegészítő, mely védi az autó belső terét, könnyen tisztítható és hosszú távon is megőrzi állapotát. Ha tehát szeretné autója belső terét stílusosan és hatékonyan megvédeni, válassza a JAGUAR XJ gumiszőnyeget, mely a legújabb technológiák és legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült!
Adatok
Cikkszám:
1007219
Kiegészítő termékek