Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MERCEDES-BENZ E COUPE (W207) GUMISZŐNYEG (2009-2016)
MERCEDES-BENZ E COUPE (W207) GUMISZŐNYEG (2009-2016)
13 490 Ft
12 490 Ft

MERCEDES-BENZ E COUPE (W207) GUMISZŐNYEG (2009-2016)

MERCEDES-BENZ E COUPE (W207) GUMISZŐNYEG (2009-2016)
MERCEDES-BENZ E COUPE (W207) (2009-2016) GUMISZŐNYEG
MERCEDES-BENZ E COUPE (W207) (2009-2016) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

7
Kezdete: 2024.04.03   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 490 Ft
13 490 Ft
Részletek
Az eredeti Mercedes-Benz E Coupe (W207) gumiszőnyeg egy tökéletes kiegészítője lehet autódnak, ha szereted gondosan megóvni és védeni az autó belső terét. A cikkszám alapján könnyedén azonosítható és könnyen beszerezhető az autóhoz.

A gumiszőnyeg anyaga kiváló minőségű PVC, mely tartós és könnyen tisztítható. Az autótéri padlószőnyeget hatékonyan védi a szennyeződésektől, nedvességtől és kopástól. A szőnyeg formája és mérete tökéletesen illeszkedik az autód padszélén lévő csúsztatásokhoz és rögzítőkhöz, így garantálva a tökéletes illeszkedést és helyben tartást.

A gumiszőnyeg könnyen felhelyezhető és levehető, ami nagy segítséget jelent a takarítás során. Csak egyszerűen ki kell venni az autóból, és könnyedén letisztítható vízzel vagy szappanos vízzel. A szőnyeg gyorsan szárad, így nem kell aggódnod amiatt, hogy hosszú ideig nem tudod majd használni az autót.

A gumiszőnyeg színét és mintázatát gondosan kiválaszthatod az autó belső terének stílusához és színvilágához igazítva. Így a szőnyeg nemcsak védelmet nyújt, hanem esztétikusan is kiegészíti az autó belső terét. A Mercedes-Benz logóval ellátott gumiszőnyegtel az autó tárgyiasítja a minőségi márkát és eleganciát.

A Mercedes-Benz E Coupe (W207) gumiszőnyeg tökéletes választás aki szereti precízen ápolt autót vezetni. Védd az autód belső terét szennyeződésektől és kopástól, miközben egy luxus autó stílusát és minőségét emeled ki a gondosan megválasztott gumiszőnyeggel!
Adatok
Cikkszám:
1005568
Kiegészítő termékek