Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

INFINITI Q50 CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2022)
INFINITI Q50 CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2022)
22 490 Ft
21 490 Ft

INFINITI Q50 CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2022)

INFINITI Q50 CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2022)
INFINITI Q50 (2013-) CSOMAGTÉRTÁLCA
INFINITI Q50 (2013-) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
4
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
21 490 Ft
22 490 Ft
Részletek
Az INFINITI Q50 csomagtértálca egy praktikus és hasznos kiegészítő a járművek számára, amelyet a 2013-2022 között gyártott INFINITI Q50 típusokhoz terveztek. Ennek a cikkszáma: 1005204.

Ez az egyedi tartozék egy speciálisan kialakított tárolóedény, amely pontosan illeszkedik a Q50 csomagtartójába, így maximalizálva a rendelkezésre álló helyet és lehetővé téve a tárgyak biztonságos szállítását. A tartó anyaga strapabíró, de könnyű műanyag, ami könnyen tisztítható és hosszú élettartamot biztosít.

A csomagtértálca segít megóvni a csomagtér bélést a különböző károsodásoktól, például a folyadékok kiömlésétől, a karcolásoktól és a kosz lerakódásától. Emellett segítségével könnyen és gyorsan rendezhetjük a csomagtérben lévő dolgainkat, így elkerülve a rendetlenséget és az összevisszaságot.

Az INFINITI Q50 csomagtértálca egyszerűen telepíthető és eltávolítható, így könnyen tisztítható és karbantartható. Kényelmes oldalsó fogantyúival könnyen mozgatható és a kialakításának köszönhetően nem csúszik el a csomagokkal együtt.

Ez a tartozék nem csak esztétikailag, hanem funkcionálisan is nagy segítséget nyújt a mindennapi életben, hiszen praktikus tárolóhelyet biztosít a csomagtértér rendszerezéséhez és védelmet nyújt a csomagoknak. Az INFINITI Q50 csomagtértálca ideális választás azoknak, akik szeretnének rendszert tartani az autójukban és hosszú távon megóvni csomagtartójuk felületét.
Adatok
Cikkszám:
1005204
Kiegészítő termékek