Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

LEXUS UX CSOMAGTÉRTÁLCA (2019-)
LEXUS UX CSOMAGTÉRTÁLCA (2019-)
17 490 Ft
16 490 Ft

LEXUS UX CSOMAGTÉRTÁLCA (2019-)

LEXUS UX CSOMAGTÉRTÁLCA (2019-)
LEXUS UX (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
LEXUS UX (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
LEXUS UX (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
LEXUS UX (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
LEXUS UX 300e (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag) (HYBRID)
LEXUS UX 300e (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag) (HYBRID)
LEXUS UX 300e (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI) (HYBRID)
LEXUS UX 300e (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI) (HYBRID)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.24   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
16 490 Ft
17 490 Ft
Részletek
A Lexus UX csomagtértálca egy kiváló minőségű, funkcionalitást és védelmet nyújtó tartozék, mely elősegíti az autó csomagtartójának rendezetten tartását és megóvását. A cikkszáma: 1003751, és a 2019-es modellekhez lett tervezve.

Ez a csomagtértálca tökéletesen illeszkedik a Lexus UX csomagtartójába, így könnyedén elhelyezhető és tárolható benne különböző tárgyak, mint például bevásárlószatyrok, sportfelszerelések vagy egyéb csomagok. A csúszásmentes felületének köszönhetően nem csúszkál a csomagok alatt, így megóvva azokat az esetleges sérülésektől vagy leesésektől.

A tartóanyagból adódóan könnyen tisztítható és mosható, így mindig tiszta és esztétikus marad. Könnyedén telepíthető és eltávolítható a csomagtartóból, így nem jelent problémát, ha időnként le szeretnénk cserélni vagy megtisztítani.

A Lexus UX csomagtértálca nemcsak a praktikumot és kényelmet szolgálja, hanem hozzájárul az autó csomagterének hosszú távú megóvásához is. Megvédi az alja és oldalfalakat a kisebb sérülésektől, kopsáktól és szennyeződésektől, ezáltal megőrizve az autó értékét és esztétikai megjelenését.

Összességében a Lexus UX csomagtértálca egy kiváló választás azoknak, akik szeretnék rendben tartani és védeni autójuk csomagterét, miközben praktikus és esztétikus megoldást keresnek. Biztos lehet benne, hogy a 1003751 cikkszámú csomagtértálca hosszú távon hozzájárul autója karbantartásához és kényelméhez.
Adatok
Cikkszám:
1003751
Kiegészítő termékek