Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MINI COUNTRYMAN GUMISZŐNYEG (2010-2016)
MINI COUNTRYMAN GUMISZŐNYEG (2010-2016)
12 490 Ft
11 490 Ft

MINI COUNTRYMAN GUMISZŐNYEG (2010-2016)

MINI COUNTRYMAN GUMISZŐNYEG (2010-2016)
MINI COUNTRYMAN (2010-2016) GUMISZŐNYEG (Frogum)
MINI COUNTRYMAN (2010-2016) GUMISZŐNYEG (Frogum)
MINI COUNTRYMAN (2010-2016) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
MINI COUNTRYMAN (2010-2016) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.01   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A MINI Countryman gumiszőnyeg egy kiváló minőségű tartozék, mely tökéletesen illeszkedik az autó belső terébe. A termék használata nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem meg is védi az autó padlóját a kosztól, sártól és nedvességtől.

A gumiszőnyeg anyaga strapabíró, könnyen tisztítható és hosszú élettartamú. A speciális kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a MINI Countryman padlójához, így biztosítva a maximális védelmet az autó belső terében.

A szőnyeg cikkszáma: 1003375, és a MINI Countryman modellekhez, az évekre 2010-2016 között lett tervezve. A termék megfelel minden olyan modelleknek, melyek ezen időszak alatt kerültek gyártásra.

A gumiszőnyeg könnyedén lehelyezhető az autó padlójába, és biztosan ott is marad a használat során. A szőnyeg szélén található mélyítéseknél összegyűlik a kosz és a nedvesség, így nem terjed szét az autó belső térben.

A termék könnyen tisztítható, elég csak letörölni egy nedves ronggyal, szivaccsal, vagy akár a porszívóval is könnyen tisztán tartható. A szőnyeg megvédi az autó padlóját a kopástól és a károsodástól, így megőrzi az autó értékét és esztétikai megjelenését hosszú távon.

Összességében a MINI Countryman gumiszőnyeg egy praktikus és stílusos kiegészítő, mely nemcsak megvédi az autó belső terét, hanem felfrissíti annak megjelenését is.általánosan a koherencia, az összefüggés, és hogy logikus egészet alkossunk. Ebben az esetben az áttekinthetőség és a strukturáltság érdekében érdemes tartani az iramot a szövegben. A lényeg, hogy minden információ egy kézenfogható egységet alkotva kapcsolódjon a következőhöz.
Adatok
Cikkszám:
1003375
Kiegészítő termékek