Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

JAGUAR E-PACE CSOMAGTÉRTÁLCA (2017-)
JAGUAR E-PACE CSOMAGTÉRTÁLCA (2017-)
17 990 Ft
16 990 Ft

JAGUAR E-PACE CSOMAGTÉRTÁLCA (2017-)

JAGUAR E-PACE CSOMAGTÉRTÁLCA (2017-)
JAGUAR E-PACE (2017-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
JAGUAR E-PACE (2017-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
JAGUAR E-PACE (2017-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
JAGUAR E-PACE (2017-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
16 990 Ft
17 990 Ft
Részletek
A Jaguar E-Pace csomagtértálca egy kiváló minőségű, prémium kiegészítő, mely tökéletesen illeszkedik az autó csomagtartójába. Ez a cikkszámmal ellátott termék speciálisan az 2017-es, vagy az azt követő években gyártott Jaguar E-Pace modellekhez lett tervezve, így tökéletesen passzol az autó csomagteréhez.

A csomagtértálca anyaga magas minőségű, könnyű polipropilén, mely ellenáll az olajnak, savaknak, erős vegyszereknek és egyéb külső behatásoknak. Ezáltal biztos lehet benne, hogy az Ön autója csomagtartója mindig tiszta és rendezett marad.

A csomagtértálca speciális kialakítása tökéletesen illeszkedik az autó csomagteréhez, így megakadályozza a folyadékok vagy egyéb szennyeződések bejutását a csomagtérbe. Ezen kívül könnyen tisztítható, akár csak egyszerű letörléssel is, így gond nélkül tarthatja a csomagteret tisztán és rendezetten.

A csomagtértálca további előnye, hogy megvédi az autó belső részeit a sérülésektől, karcolódástól és egyéb károsodásoktól. A puha felület veszélytelen tárolást biztosít a különféle tárgyaknak, melyek megakadályozzák azok súrlódását vagy mozgását a csomagtérben.

Az E-Pace csomagtértálca könnyen telepíthető, egyszerűen beilleszthető az autó csomagtartójába, majd rögzíthető a megfelelő pontokon. Tökéletes illeszkedése garantálja, hogy a tartó a helyén marad és tökéletes védelmet nyújt az autó csomagtérjének.

Összességében a Jaguar E-Pace csomagtértálca ideális választás azoknak, akik szeretnék megvédeni autójuk csomagterét és megőrizni annak tisztaságát és rendezettségét. A kiváló minőségű anyag és precíz kialakítás biztosítja, hogy ez a tartó hosszú éveken át szolgálja Önt és autóját.
Adatok
Cikkszám:
1003371
Kiegészítő termékek