Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

BMW I3 (I01) CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2022)
BMW I3 (I01) CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2022)
11 190 Ft
10 190 Ft

BMW I3 (I01) CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2022)

BMW I3 (I01) CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2022)
BMW I3 (I01) (2013-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
BMW I3 (I01) (2013-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
BMW I3 (I01) (2013-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
BMW I3 (I01) (2013-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
BMW I3 (I01) (2013-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Aristar - Rugalmas műanyag)
BMW I3 (I01) (2013-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Aristar - Rugalmas műanyag)
BMW I3 (I01) (2013-) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
BMW I3 (I01) (2013-) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
9
Kezdete: 2024.04.22   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 190 Ft
11 190 Ft
Részletek
A BMW I3 (I01) csomagtértálca egy kiváló minőségű, speciálisan a BMW I3 modellhez tervezett kiegészítő, mely egy sor előnyt nyújt a gépjármű tulajdonosainak. Az autók csomagterét védő műanyag tálcának köszönhetően könnyedén és hatékonyan védeni tudja az autó belső terét a kisebb sérülésektől és szennyeződésektől is.

Az I3 csomagtértálca rendkívül strapabíró és könnyen tisztítható, így garantáltan hosszú éveken át hű társa lehet autójának. A pontosan illeszkedő tálcának köszönhetően a csomagtér teljes mértékben védelem alatt áll a nedvesség, kosz és egyéb szennyeződések ellen.

A BMW I3 csomagtértálca praktikus kialakítása lehetővé teszi a könnyű telepítését, és tökéletesen illeszkedik az autó csomagtérébe, anélkül hogy bármilyen módosítást kellene eszközölni az autón. A tálcának köszönhetően könnyen szállíthatók a különböző csomagok, bevásárlások vagy egyéb tárgyak, a csomagtér rendszerezett marad, és megóvja az autó belső terét a kopástól és szennyeződésektől.

Az I3 csomagtértálca egyszerre praktikus és stílusos, hiszen a BMW logóval ellátott design elegáns megjelenést kölcsönöz az autó belső terének. A fekete színű, modern megjelenésű csomagtértálca tökéletesen illeszkedik a BMW I3 belső kialakításához, így tökéletesen kiegészíti a gépjármű megjelenését.

Összességében a BMW I3 (I01) csomagtértálca kiváló választás azoknak, akik szeretnék megóvni autójuk csomagterét a kopástól és szennyeződésektől. Kiváló minőségű anyagból készült és könnyen tisztítható, így hosszú éveken át tartós védelmet nyújt autójuknak. A praktikus és stílusos design pedig garantáltan minden autótulajdonos számára vonzóvá teszi ezt a kiegészítőt.
Adatok
Cikkszám:
1003210
Kiegészítő termékek