Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

LADA VESTA CSOMAGTÉRTÁLCA (2015-2022)
LADA VESTA CSOMAGTÉRTÁLCA (2015-2022)
13 490 Ft
12 490 Ft

LADA VESTA CSOMAGTÉRTÁLCA (2015-2022)

LADA VESTA CSOMAGTÉRTÁLCA (2015-2022)
LADA VESTA (2015-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SEDAN) (DESIGN GUMI)
LADA VESTA (2015-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SEDAN) (DESIGN GUMI)
LADA VESTA (2015-) CSOMAGTÉRTÁLCA (KOMBI) (DESIGN GUMI)
LADA VESTA (2015-) CSOMAGTÉRTÁLCA (KOMBI) (DESIGN GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 490 Ft
13 490 Ft
Részletek
A LADA VESTA CSOMAGTÉRTÁLCA egy praktikus és szükséges tartozék az autóban, amely segít rendezetten és biztonságosan tárolni a csomagokat, eszközöket és egyéb tárgyakat. Ez az autóspecifikus csomagtértálca kifejezetten a 2015-2022-es évjáratú LADA Vesta modellekhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik az autó hátsó terébe.

A csomagtértálca anyaga strapabíró műanyag, amely ellenáll a sérüléseknek, karcolásoknak és nedvességnek is. Kialakítása stabil és merev, így könnyedén támogatja a csomagok súlyát anélkül, hogy eldeformálódna vagy összetöredezne. A tapadóképességének köszönhetően tökéletesen a helyén marad még nagyobb ítélet esetén is, így nem kell aggódnod, hogy a csomagok elmozdulnának vagy összetörnének.

A csomagtértálca a LADA VESTA 2015-2022-es évjáratú modelljeihez igazított méretekkel rendelkezik, így pontosan és precízen illeszkedik az autó csomagtartójába. Ennek köszönhetően a csomagok stabilan és biztonságosan helyezhetők el a csomagtértartóban, így semmi sem fog szétszóródni vagy összetörni az útközben.

Ez a csomagtértálca egyszerűen és könnyen telepíthető a csomagtérbe, csak be kell illeszteni a megfelelő helyre és már használatba is veheted. Ráadásul könnyedén tisztán tartható, mindössze egy nedves ronggyal le kell törölni a szennyeződéseket vagy foltokat.

Összességében a LADA VESTA CSOMAGTÉRTÁLCA egy praktikus és hasznos kiegészítő az autóban, amely segít rendet és tisztaságot tartani a csomagtartóban. Ha szeretnéd megvédeni és rendezetten tárolni a csomagjaidat az autóban, akkor ez a csomagtértálca ideális választás lehet számodra. Ne habozz, szerezd be a LADA VESTA CSOMAGTÉRTÁLCA-t és élvezd a rendezett és áttekinthető csomagtartó előnyeit!
Adatok
Cikkszám:
1003143
Kiegészítő termékek