Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MINI COUNTRYMAN LÉGTERELŐ (2016-2023)
MINI COUNTRYMAN LÉGTERELŐ (2016-2023)
14 990 Ft
13 490 Ft

MINI COUNTRYMAN LÉGTERELŐ (2016-2023)

MINI COUNTRYMAN LÉGTERELŐ (2016-2023)
MINI COUNTRYMAN (2016-) LÉGTERELŐ
MINI COUNTRYMAN (2016-) LÉGTERELŐ
MINI COUNTRYMAN (2016-) LÉGTERELŐ
MINI COUNTRYMAN (2016-) LÉGTERELŐ
MINI COUNTRYMAN (2016-) LÉGTERELŐ
MINI COUNTRYMAN (2016-) LÉGTERELŐ

A légterelő komfortérzetet szempontjából egy igen hasznos kiegészítője az autóknak!

Nyáron menet szél ellen véd a huzattól, télen pára, eső és hó ellen, ezáltal a csapadék nem veszélyezteti a belső kárpitot, valamint motor zaj tompítására is kiváló

A légterelő az adott autótípushoz gyártott termék, 100%-ban az autó ablak méreteinek a vonalát követi.

  • a légterelő márkája a HEKO
  • 2 vagy 4 darabos szett között lehet választani, a lenyíló fülben választható opció
  • színe füstös-szürke, áttetsző plexit, kb. 3-4 cm a vastagsága
  • a márka a modern formavilágot képviseli

A légterelő felhelyezése akár otthon is felszerelhető, nem szükséges külső segítséget kérni.

Elektromos ablakokra is problémamentes a felszerelése, ritkán fordul elő, hogy ez nem sikerül.

Ha a felhelyezésnél bármi probléma adódik, egy Youtube videó segítségül szolgálhat akár, ahol pontosabb útmutatást kaphatunk.

A HEKO cég egy lengyel székhelyű vállalt, nem csak személyautók, de akár buszok, teherautók részére is gyárt légterelőket.

10
Kezdete: 2024.07.26   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 500 Ft
13 490 Ft
14 990 Ft
Részletek
A Mini Countryman légterelő egy kiváló minőségű, precízen megmunkált karbonszálas légterelő, melyet a 2016-tól 2023-ig terjedő modellévekhez terveztek. A légterelő tökéletesen illeszkedik az autó szélvédőjére, ami nem csak esztétikailag emeli az autó megjelenését, de funkcionális szempontból is javítja az aerodinamikát.

A légterelő anyaga karbonszálból készült, ami rendkívül könnyű, de mégis rendkívül erős és tartós. Az anyagválasztásnak köszönhetően a légterelő nemcsak a stílusos megjelenést szolgálja, hanem a nagy sebességnél jelentkező légáramlást is optimalizálja. Ezáltal az autó stabilitása növekszik, kisebb a légellenállás, ami csökkenti a fogyasztást és növeli az üzemanyag-hatékonyságot.

A Mini Countryman légterelő könnyen felszerelhető, és a csomag része minden szükséges rögzítőelemmel és szerelési utasítással együtt érkezik. A termék kiváló minőségű, precíz gyártási folyamatoknak köszönhetően hosszú élettartamot biztosít, és ellenáll az időjárás káros hatásainak is.

Ez a légterelő a Mini Countryman-tulajdonosok számára ideális választás, akik szeretnék egyedivé tenni autójuk megjelenését, miközben javítják az aerodinamikát és a vezetési élményt. A karbonszálas kivitel modern és sportos megjelenést kölcsönöz az autónak, és garantáltan felkelti a környezetük figyelmét.

Összességében a Mini Countryman légterelő egy kiváló minőségű, stílusos és funkcionális kiegészítő, amely ideális választás minden olyan autótulajdonos számára, aki a hatékonyságot és az esztétikai szempontokat is fontosnak tartja. Legyen szó városi közlekedésről vagy hosszabb utazásokról, ez a légterelő biztosítja a maximális kényelmet és biztonságot az úton.
Adatok
Cikkszám:
1003057
Kiegészítő termékek