Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT T GUMISZŐNYEG (2015-2022)
RENAULT T GUMISZŐNYEG (2015-2022)
10 990 Ft
10 090 Ft

RENAULT T GUMISZŐNYEG (2015-2022)

RENAULT T GUMISZŐNYEG (2015-2022)
RENAULT TRUCKS T (2015-) TGK GUMISZŐNYEG
RENAULT TRUCKS T (2015-) TGK GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 900 Ft
10 090 Ft
10 990 Ft
Részletek
A Renault T gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, prémium autó kiegészítő, amely megfelelő védelmet nyújt az autó belsőterének a szennyeződésektől és kopástól. Ez a speciálisan a Renault T típusú járművek számára tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedik az autó padlójára, így biztosítva a maximális védelmet és esztétikus megjelenést.

A gumiszőnyeg anyaga strapabíró, könnyen tisztítható és ellenáll a különböző környezeti hatásoknak. A speciális anyagának köszönhetően nem csak a szennyeződéseket tartja távol az autó belső terétől, hanem csúszásmentes felületet is biztosít a vezetés során. Ezzel nemcsak a vezetési élményt fokozza, hanem növeli a biztonságot is.

A termék cikkszáma: 1002998. Ez a gumiszőnyeg specifikusan a 2015-2022 közötti évjáratú Renault T típusú járművekhez lett tervezve, így teljes mértékben alkalmazkodik az autó padlójához és forma vonalaihoz. A vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy ez a gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedni fog az autójukba, és hosszú távon is megfelelő védelmet biztosít majd számukra.

A Renault T gumiszőnyeg egyszerűen és gyorsan telepíthető az autóba, így akár otthon is könnyedén felhelyezhető. A speciális kialakításának köszönhetően könnyen tisztítható és karbantartható, így mindig tiszta és esztétikus lesz az autó belső tere.

Ha Ön is szeretné megóvni autója belső terét a szennyeződésektől és kopástól, válassza a Renault T gumiszőnyeget! Ez a prémium minőségű autó kiegészítő nemcsak védelmet nyújt, hanem stílust is kölcsönöz az autó belső terének. Ne habozzon, vásároljon most, és élvezze az autózás új szintjét a Renault T gumiszőnyeggel!
Adatok
Cikkszám:
1002998
Kiegészítő termékek