Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

SCANIA R GUMISZŐNYEG (2004-2022)
SCANIA R GUMISZŐNYEG (2004-2022)
10 990 Ft
10 090 Ft

SCANIA R GUMISZŐNYEG (2004-2022)

SCANIA R GUMISZŐNYEG (2004-2022)
SCANIA R (2004-) TGK TGK GUMISZŐNYEG
SCANIA R (2004-) TGK TGK GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 900 Ft
10 090 Ft
10 990 Ft
Részletek
A SCANIA R gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autó kiegészítő, melyet speciálisan a 2004 és 2022 közötti gyártott SCANIA R típusú teherautókhoz terveztek. A gumiszőnyeg prémium anyagból készül, mely garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Ez a gumiszőnyeg kiváló védelmet nyújt a jármű padlójának, megakadályozva a szennyeződések, folyadékok bejutását a teherautó belső terébe. A kiváló minőségű anyagnak köszönhetően könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú távon is megőrzi esztétikus kinézetét.

Az 1002997 cikkszámmal ellátott SCANIA R gumiszőnyeg pontosan illeszkedik az adott típusú teherautó padlójához, így nem csúszkál vagy mozdul el használat közben. Ezzel biztonságosabbá teszi a sofőr és az utasok utazását, miközben a vezetési komfort is jelentősen nő.

A gumiszőnyeg könnyen beszerelhető, egyszerűen rögzíthető a teherautó padlójához, így akár otthon is könnyedén fel lehet szerelni. A precíz gyártási folyamatnak köszönhetően a gumiszőnyeg pontosan passzol az adott típusú SCANIA R teherautókhoz.

Ha szeretnéd megóvni teherautód padlóját, és egyszerűen tisztán tartani belső terét, válaszd a SCANIA R gumiszőnyeget. Prémium minőségével és tartósságával hosszú távon is meg fogsz elégedve lenni, és teherautód belső tere mindig rendezett és tiszta lesz. Ne habozz, rendeld meg most ezt a kiváló autó kiegészítőt és fejleszd fel teherautód belső terét a SCANIA R gumiszőnyeggel!
Adatok
Cikkszám:
1002997