Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

SUBARU IMPREZA GUMISZŐNYEG (2018-)
SUBARU IMPREZA GUMISZŐNYEG (2018-)
12 090 Ft
11 090 Ft

SUBARU IMPREZA GUMISZŐNYEG (2018-)

SUBARU IMPREZA GUMISZŐNYEG (2018-)
SUBARU IMPREZA (2018-) GUMISZŐNYEG
SUBARU IMPREZA (2018-) GUMISZŐNYEG
SUBARU IMPREZA (2018-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
SUBARU IMPREZA (2018-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
SUBARU IMPREZA (2018-) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
SUBARU IMPREZA (2018-) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.09   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Subaru Impreza gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, strapabíró autó kiegészítő, melyet az autó belső térének védelmére terveztek. A szőnyeg pontosan illeszkedik a Subaru Impreza 2018-as vagy annál újabb modellek padlójára, így tökéletes védelmet nyújt a kosztól, víztől, sártól és egyéb szennyeződésektől.

A gumiszőnyeg speciális anyaga garantálja a tartósságot és az könnyű tisztíthatóságot. A gumi anyag ellenáll a szakadásnak és a kopásnak, így hosszú éveken át megőrzi esztétikus megjelenését és védi az autó padlóját. A szőnyeg antisztatikus kezeléssel van ellátva, így csökkenti a statikus elektromosság felhalmozódását és megakadályozza a por és szennyeződés megtapadását.

A Subaru Impreza gumiszőnyeg könnyen telepíthető és eltávolítható, így könnyen tisztítható és karbantartható. Az egy ponton rögzíthető csúszásgátló felületnek köszönhetően a szőnyeg szorosan illeszkedik az autó padlójához, így nem csúszkál és biztonságos használatot biztosít az autóban. Rendkívül könnyű és rugalmas anyaga lehetővé teszi az egyszerű hajtogatást és tárolást, amikor épp nincs szükség a használatára.

A Subaru Impreza gumiszőnyeg a jármű belső terét stílusosan egészíti ki és megvédi a padlót a mindennapos használat során keletkező károktól. Kényelmes és praktikus kiegészítő a napi autózás során, amely hozzájárul az autó hosszabb élettartamához és az esztétikus megjelenés fenntartásához. A cikk száma: 1000850.
Adatok
Cikkszám:
1000850
Kiegészítő termékek