Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT ALASKAN GUMISZŐNYEG (2018-2022)
RENAULT ALASKAN GUMISZŐNYEG (2018-2022)
13 190 Ft
12 190 Ft

RENAULT ALASKAN GUMISZŐNYEG (2018-2022)

RENAULT ALASKAN GUMISZŐNYEG (2018-2022)
RENAULT ALASKAN (2018-) GUMISZŐNYEG
RENAULT ALASKAN (2018-) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 190 Ft
13 190 Ft
Részletek
A Renault Alaskan gumiszőnyeg ideális kiegészítője autód belterének védelmének és esztétikai felújításának. A specifikusan az Alaskan modellhez tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, így megfelelő védelmet nyújt az esetleges szennyeződések ellen. A gumiszőnyeg könnyen tisztítható és mosható, így hosszú élettartammal rendelkezik.

A gumiszőnyeg anyaga kiváló minőségű, ellenálló gumiból készült, ami garantálja a tartósságot és a kopásállóságot. A szőnyeg speciális kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó belső térébe, nem csúszik el használat közben. Az Alaskan logóval ellátott gumiszőnyeg elegáns megjelenést kölcsönöz az autó belső terének, és megfelel az autógyártó szigorú minőségi előírásainak is.

Az autó szőnyeg fontos szerepet játszik a jármű belső tisztaságának és higiéniájának megőrzésében. A Renault Alaskan gumiszőnyeg hatékonyan véd a nedvesség, sár, kosz, homok és egyéb szennyeződések ellen, így hozzájárul az autó belső tere hosszabb távú megőrzéséhez. A könnyedén tisztítható anyagnak köszönhetően a gumiszőnyeg ápolása és karbantartása is egyszerű és gyors.

A Renault Alaskan gumiszőnyeg cikkszáma: 1000640. Kérjük, ellenőrizze az autó típusát és gyártási évét, hogy biztosítsa a tökéletes illeszkedést és megfelelő védelmet autója padlójának. Az Alaskan gumiszőnyeg kiváló minőségű anyaga és speciális tervezése révén hosszú távon szolgálja autója védelmét és esztétikáját. Ne hagyja, hogy az autó belső tere tönkremenjen a szennyeződésektől, válassza a Renault Alaskan gumiszőnyeget!
Adatok
Cikkszám:
1000640
Kiegészítő termékek