Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT KOLEOS GUMISZŐNYEG (2017-2022)
RENAULT KOLEOS GUMISZŐNYEG (2017-2022)
12 490 Ft
11 490 Ft

RENAULT KOLEOS GUMISZŐNYEG (2017-2022)

RENAULT KOLEOS GUMISZŐNYEG (2017-2022)
RENAULT KOLEOS (2017-) GUMISZŐNYEG (Rigum)
RENAULT KOLEOS (2017-) GUMISZŐNYEG (Rigum)
RENAULT KOLEOS (2017-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
RENAULT KOLEOS (2017-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
RENAULT KOLEOS (2017-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
RENAULT KOLEOS (2017-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
RENAULT KOLEOS GUMISZŐNYEG (2017-2022)
RENAULT KOLEOS GUMISZŐNYEG (2017-2022)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.05.04   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Renault Koleos gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, 100% passzírozott gumi anyagból készült autó kiegészítő, mely ideális választás az autó belső tisztán tartásához és védelméhez. A szőnyeg az 2017-től gyártott Renault Koleos modellekhez lett tervezve és adott cikkszámmal (1000122) azonosítva.

A gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, pontosan a formájára van szabva, így nincs szükség a vágásra vagy módosításra. A szőnyeg vastagsága és anyaga kiváló védelmet biztosít az autó belső terének a csúszik, kosztól és nedvességtől. Az anyaga könnyen tisztítható és mosható, így könnyen karbantartható és hosszú időn át megőrzi esztétikus megjelenését.

A gumiszőnyeg textúrája és mintája szintén kiváló tapadást biztosít a lábbelieknek, így növeli a vezetésbiztonságot. A szőnyeg nemcsak a jármű estétikáját, hanem a komfortérzetet is javítja, kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik és hozzájárul a zajcsillapításhoz is.

A Renault Koleos gumiszőnyeg könnyen felhelyezhető és eltávolítható, így könnyen tisztán tartható, és ha szükséges, könnyen cserélhető. A kitűnő minőségű anyagból készült szőnyeg hosszú távú használatra lett tervezve, így biztos lehet benne, hogy hosszú ideig szolgálni fogja az autó belső részének védelmét és esztétikáját.

Végezetül, a Renault Koleos gumiszőnyeg egyszerű és praktikus megoldás az autó belső terének tisztán tartásához és védelméhez. A kiváló minőségű anyaga és precíz kialakítása garantálja, hogy elégedett lesz a vásárlással és hosszú ideig élvezheti az autó belső terének védelmét és esztétikáját. Ne habozzon, vásárolja meg a Renault Koleos gumiszőnyeget még ma, és tegyen az autója belső terének védelméért és kényelméért!
Adatok
Cikkszám:
1000122
Kiegészítő termékek