Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

KIA STONIC GUMISZŐNYEG (2017-)
KIA STONIC GUMISZŐNYEG (2017-)
12 190 Ft
11 190 Ft

KIA STONIC GUMISZŐNYEG (2017-)

KIA STONIC GUMISZŐNYEG (2017-)
KIA STONIC (2017-) GUMISZŐNYEG
KIA STONIC (2017-) GUMISZŐNYEG
KIA STONIC (2017-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
KIA STONIC (2017-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
KIA STONIC (2017-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
KIA STONIC (2017-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
KIA STONIC (2017-) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
KIA STONIC (2017-) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 190 Ft
12 190 Ft
Részletek
A Kia Stonic gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, tartós autó kiegészítő, mely tökéletesen illeszkedik a 2017-es évjáratú modellhez. A cikkszáma: 1000121. Ez a gyári gumiszőnyeg precízen tervezett és gyártott, hogy védelmet nyújtson az autó padlójának a szennyeződések, nedvesség, kosz és kopás ellen.

A gumiszőnyeg anyaga magas minőségű, strapabíró gumi, mely nem csak könnyen tisztítható, de tartós is. A szőnyeg kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén illeszkedjen az autó padlójához, anélkül, hogy csúszkálna vagy gyűrődne. A pontos méreteknek köszönhetően a gumiszőnyeg tökéletesen takarja az autó alját, megóvva azt a lehetséges sérülésektől.

Az autó belső terét is vizuálisan feljavítja a Kia Stonic gumiszőnyeg, hiszen az autó gyári dizájnhoz tökéletesen illeszkedő szőnyeg stílusa modern és letisztult. Így az autó belseje egyedivé és elegánssá válik a szőnyeg segítségével.

Az autó szőnyegek rendkívül fontosak a jármű belső tisztaságának és megjelenésének megőrzése érdekében. A Kia Stonic gumiszőnyeg könnyedén tisztítható, akár egy nedves ronggyal törölve is eltávolíthatóak róla a szennyeződések. A tartós anyagnak köszönhetően hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát, és hosszú távú védelmet nyújt az autó padlójának.

Ha a Kia Stonic autódhoz minőségi, tartós és jól megjelenő gumiszőnyeget keresel, akkor a cikkszám: 1000121-es Kia Stonic gumiszőnyeg tökéletes választás lehet számodra. Ne vesztegesd az időd a keresgéléssel, tedd megrendelésedet még ma, és szerezz be egy minőségi autó kiegészítőt, amely hosszú távon is kiváló védelmet és stílust nyújt autód belső terének.
Adatok
Cikkszám:
1000121
Kiegészítő termékek