Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT DOBLO (FURGON) GUMISZŐNYEG (2015-2024)
FIAT DOBLO (FURGON) GUMISZŐNYEG (2015-2024)
10 090 Ft
9 090 Ft

FIAT DOBLO (FURGON) GUMISZŐNYEG (2015-2024)

FIAT DOBLO (FURGON) GUMISZŐNYEG (2015-2024)
FIAT DOBLO (FURGON) (2015-) GUMISZŐNYEG
FIAT DOBLO (FURGON) (2015-) GUMISZŐNYEG
FIAT DOBLO (FURGON) (2015-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
FIAT DOBLO (FURGON) (2015-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
FIAT DOBLO (FURGON) (2015-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
FIAT DOBLO (FURGON) (2015-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

10
Kezdete: 2024.03.25   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
9 090 Ft
10 090 Ft
Részletek
Az autók belső tisztasága és védelme kiemelten fontos szempont a járműtulajdonosok számára. A Fiat Doblo furgonhoz kifejlesztett gumiszőnyeg kiváló megoldást nyújt az autó padlójának védelmére és a belső tér tisztán tartására. A 76417-es cikkszámú gumiszőnyeg speciálisan erre a típusra lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik az autó padlójára, és megfelelő védelmet nyújt az abroncsok sáros talajjal érintkező felszínétől származó kosz- és sártól.

A Fiat Doblo (Furgon) gumiszőnyeg kiváló minőségű anyagból készül, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak és a napi használatból adódó kopásnak. A szőnyeg speciális felülete biztosítja, hogy a lábbelik ne csússzanak meg használat közben, így növelve az utasok és a sofőr biztonságát. A szőnyeg könnyen tisztítható és mosható, így mindig könnyedén frissen tartható az autó belső terében.

A gumiszőnyeg széleit pontosan méretezik és vágnak, hogy tökéletesen illeszkedjenek az autó padlójához, anélkül, hogy bárhol csúszkálnának vagy elbillennének használat közben. A szőnyeg könnyen és gyorsan felhelyezhető, és ugyanúgy könnyen eltávolítható, amikor például tisztítani szeretnénk az autó belső terét.

A Fiat Doblo furgonhoz kifejlesztett gumiszőnyeg nemcsak praktikus és kényelmes, de esztétikus kiegészítője is az autó belső térnek. A kiváló minőségű anyag és a pontos méretezés garantálják, hogy hosszú éveken át megbízhatóan szolgálja majd tulajdonosát anélkül, hogy megkopna vagy elhasználódna. A szőnyeg védi az autó padlóját is a szennyeződésektől és az esetleges sérülésektől, így hozzájárulva az autó értékének megőrzéséhez és a sofőr kényelméhez egyaránt.

Ha tehát a Fiat Doblo furgonja belső terének védelmére és a tisztán tartására törekszik, a 76417-es cikkszámú gumiszőnyeg tökéletes választás lehet. Könnyen felhelyezhető, könnyen tisztítható és rendkívül strapabíró, így garantáltan hosszú távon is megfelelő védelmet és kényelmet biztosít az autóbeli utazások során.
Adatok
Cikkszám:
76417
Kiegészítő termékek